jueves, 4 de noviembre de 2010

PICA'M: Zero Responsables lliurarà la recaptació a l’Associació de Víctimes

Demà 3 de novembre, en la concentració que es realitza a les 19h. a la Plaça de la Mare de Déu de València, en homenatge a les víctimes de l’accident de metro de 3 de juliol de 2006, el col.lectiu de professionals responsable de l’obra teatral Zero Responsables, lliurarà a la AVM3 J l’import de l’entrada simbòlica recaptada en les funcions realitzades alTeatre Micalet que ascendeix a 4.430 €.
En el seu retorn als escenaris de València, després de la seua estrena al juliol a la Universitat, es van tornar a repetir les llargues cues davant la guixeta, el cartell de “entrades esgotades” i les ovacions del públic emocionat amb la proposta escènica en què més de 40 professionals del teatre plantejaven un espectacle que reflexionava al voltant de l’assumpció de responsabilitats davant d’un fet com l’accident de metro de València, que es va saldar amb 43 morts, 47 ferits i 0 responsables.
El balanç que fa el col.lectiu Zero Responsables, que també ha portat l’obra a la Universitat Jaume I de Castelló, és de satisfacció absoluta amb l’experiència. Agraeixen el suport rebut de la AVM3J i el del públic assistent, així com la comprensió d’aquells que es van quedar sense poder presenciar la funció per estar complet l’aforament cada dia. No descarten tornar a representar a València o en les nombroses poblacions que s’han interessat per la proposta, si les condicions necessàries per a això es donen. Cal assenyalar que el fenomen “Zero Responsables” ha arribat fins i tot a les xarxes socials, on amb l’esdeveniment “Zero Responsables al Talia” i davant nombrosa demanda del públic que volia veure l’obra es reclamava la representació en els teatres dependents de la Generalitat Valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.