jueves, 4 de noviembre de 2010

EUROPA PRESS: L'obra 'Zero Responsables' lliura més de 4.000 euros de recaptació a l'Associació de víctimes del metro

VALÈNCIA, 2 Nov. (EUROPA PRESS) - 


   Els impulsors de l'obra 'Zero responsables' lliuraran este dimecres a l'Associació de víctimes del metro (AVM3J) la recaptació obtinguda per l'espectacle durant la seua exhibició al teatre Micalet de València, que puja a 4.430 euros. L'acte es portarà a terme en la concentració que es realitzarà a les 19.00 hores a la Plaça de la Mare de Déu de València, en homenatge a les víctimes de l'accident de metro de 3 de juliol del 2006, han informat fonts de la producció en un comunicat.

   En el seu retorn als escenaris de València, després de la seua estrena el juliol a la Universitat, "es van tornar a repetir les llargues cues davant de la taquilla, el cartell d''entrades esgotades' i les ovacions del públic emocionat amb la proposta escènica en què més de 40 professionals del teatre plantejaven un espectacle que reflexionava entorn de l'assumpció de responsabilitats davant d'un fet com l'accident de metro de València, en què han mort 43 persones", han explicat les mateixes fonts.
   El balanç que realitza Zero Responsables, que també ha portat l'obra a la Universitat Jaume I de Castelló, és de "satisfacció absoluta" amb l'experiència. El col·lectiu agraïx "el suport rebut de l'AVM3J i el del públic assistent, així com la comprensió d'aquells que es van quedar sense poder presenciar la funció per estar complet l'aforament cada dia".
   Per esta raó, no es descarta tornar a representar a l'obra a València o en les "nombroses poblacions" que s'han interessat per la proposta, "si les condicions necessàries per a això es donen". Finalment, des de l'organització han assenyalat que "el fenomen 'Zero Responsables' ha arribat fins i tot a les xarxes socials, on s'ha reclamat la representació en els teatres dependents de la Generalitat".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.