viernes, 17 de septiembre de 2010

VilaWeb. El Micalet obre la temporada amb 'Zero responsables'


El president Camps va fer mans i mànigues perquè no es representés al juliol
Se'n van fer tres úniques representacions a la Sala Matilde Salvador de la Universitat de València i van ser un èxit rotund. Ara, el president Camps va maldar perquè no es poguessin fer fins a l'últim moment, però, finalment, 'Zero responsables' (pdf) es va poder veure. I ara elTeatre Micalet s'ha decidit a fer-ne vuit representacions, des d’avui, que obriran la temporada.
'Zero responsables' és una obra conjunta, creada a partir de les propostes d'un grup de dramaturgs valencians, que es va començar a gestar a final del 2009 amb el propòsit de fer 'un exercici contra la desmemòria i el desinterès que sobre l'accident ha fet una gran part de la societat valenciana' i també un exercici de denúncia de 'la indiferència i escassa responsabilitat del Consell; no podíem restar indiferents', en paraules de Josep Lluís Sirera, un dels autors. L'obra reflexiona sobre el tràgic accident del metro de València, fa quatre anys, que se saldà amb la mort de quaranta-tres persones.
En total, hi col·laboren desinteressadament una cinquantena de professionals del sector teatral valencià. A partir d'avui es podrà veure a les 20.30 (dijous, divendres i dissabte) i a les 19.00 (diumenge). La setmana entrant es podrà veure els mateixos dies i a les mateixes hores. Hom cobrarà una entrada simbòlica de tres euros que es destinarà íntegrament a les associacions de les víctimes de l'accident.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.